• "A Ta Doamne, este stapanirea si Tu Te inalti ca suveran peste toate! Bogatia si slava vin dinaintea Ta. Tu stapanesti peste toate. In mana Ta este puterea si taria; mana Ta poate sa inalte si sa intareasca pe oricine."

    (Regele David, sec. XI - X i.e.n)
  • "Lucrurile nu sunt greu de facut. Greu este sa te pui in starea de a le face."

    (Constantin Brancusi, sec. XIX - XX)
  • "Iti trebuie 20 de ani ca sa-ti construiesti o reputatie si 5 minute ca sa o distrugi. Daca te vei gandi putin la asta, vei face lucrurile in mod diferit."

    (Warren Buffett, n. 1930)

Deac Consulting Dynasty

DEAC CONSULTING DYNASTY a luat fiinta in aprilie 1991, din initiativa a doi frati ambitiosi, ca urmare a libertatii castigate in urma evenimentelor din decembrie 1989 din Romania.

Prima activitate a firmei (WALNUT-MIHANTA la acea vreme) a fost cea de tamplarie de geamuri, usi si mobilier la comanda si s-a bazat pe calificarea in domeniu a unuia din cei doi asociati.

Dupa cateva schimbari ale asociatilor produse pana in 1998, s-a mai dezvoltat un obiect de activitate, respectiv cel de brutarie. Activitate la care s-a renuntat dupa un an in urma rezultatelor nesatisfacatoare obtinute si a faptului ca planul de afaceri initial nu a putut fi realizat.

Tot in 1998, profitand de noul cadru legislativ ce reglementa operatiunile de leasing, in urmatorii 12 ani am derulat aceasta activitate renuntand definitiv la tampl─ârie.

Din anul 2002 am demarat si activitatea de consultanta in afaceri si management.

Am facut acest pas pornind de la dificultatea unor clienti de a ne achita ratele de leasing, dorind sa-i ajutam sa nu intre in faliment, dar si pentru ca am sesizat o nevoie in crestere accentuata a IMM-urilor de a beneficia de aportul unor persoane de specialitate care sa fie cu adevarat implicate in managementul si dezvoltarea unor afaceri de succes.

Activitatea de consultanta avea un focus pe elaborare de studii de prefezabilitate si de fezabilitate, planuri de afaceri si analize cost-beneficiu. Incepand cu anul 2004, raspunzand nevoilor clientilor, am inceput sa oferim consultanta si asistenta in obtinerea de finantari nerambursabile din fonduri private si publice (nationale si europene).

Specialistii nostri provin din diferite industrii si au specializari variate: juristi, economisti, arhitecti, ingineri, etc. Ceea ce ne uneste este atasamentul nostru fata de provocari si cautarea excelentei in executie.

Avem relatii puternice in mediul profesionist de afaceri romanesc si de aceea, in functie de proiectele abordate, putem sa ne bazam pe coagularea unor echipe formate din mai multi profesionisti din domenii diferite.

Am oferit consultanta, am intocmit documentatia completa si am implementat pana acum peste 90 de proiecte/investitii.